Kárpitozott bútorok és bútorkészítési technikák

A karpitosok

Extrém és különleges ágyak

2018. december 31. - Bútormester

A kárpitosok számára nincs lehetetlen

kaja agyA kárpitosoknál is elérkezett az újév, ebből az alkalomból összeszedtünk néhány olyan bútorkülönlegességet, melyek valamilyen okból érdekesek lehetnek. A bútorkészítés technikái folyamatosan fejlődnek, a legújabb kárpitok anyag és forma tekintetében is egészen izgalmasak lehetnek.

Fekvőbútorok és ágyak

Kárpitozás szempontjából az ágyaknak különösen fontos szerep jut, hiszen életünk jelentős hányadát töltjük alvással, pihenéssel. Egészségünk, közérzetünk és életminőségünk szempontjából sem mindegy, hogy milyen a fekvőhely borítása, milyen típusú matracot és szivacsot használunk.

Az anyagok minősége mellett a forma is komoly szerepet kap, hiszen ez a dekoráció és dizájn mellett bizonyos funkcionalitást is kaphat.

Ez az ágy a hintaágy fogalmát egészen újszerű megközelítéssel kezeli.

karpitozott agy-hinta

A gyerekszoba kialakítása nem kis feladat. A jó minőségű párnázat mellett a gyermek biztonságára is oda kell figyelni, emellett a szülők nagy része szeretné tematizálni is azt. Ez a kör alakú ágy kislányok számára lehet ideális.

gyerekagy

A gyerekágyak egy másik, izgalmas megoldása.

gyerekszoba agy
Ha igazán odavagy az akvarisztikáért és az aranyhalakért, kérhetsz egy ilyen ágyat is.akvarium agy

Az autók szerelmesei számára készült ez az ágy, mely ékes példája annak, hogy a kárpitosok előtt nincs lehetetlen feladat.

automoso agy
Az elegáns nappali-hálószoba tökéletes bútordarabja lehet ez a fekvőalkalmatosság.

dizajn-agy.JPG
A kárpitos mesterség magasfoka, egyedi kárpittal.

hegy karpit agy
Ez az ágy természetesen nem valódi tojásokból készült, de szakértelemmel ez a vicces megoldás is kivitelezhető.

tohjas agy
Ez az ágy egyben hotelszoba is, kíváncsiak lennénk rá, hogy mennyire forgalmas.

hotel agy
A jó kárpitos megbirkózik a legtöbb kihívással és az extrém dizájn sem jelent gondot, ezért csak a te fantáziádra van bízva, hogy milyen ágyban és kárpiton pihensz 2019-ben.

Életünk harmadát alvással töltjük, ezért nem mindegy, hogy milyen minőségű és formájú az ágyunk. Az egyedi kialakítás és a meghökkentő dizájn láttán csak azt kell eldönteni, hogy rendkívül zseniális vagy lökött bútordarabokról van szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://akarpitosok.blog.hu/api/trackback/id/tr3514525372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása