Kárpitozott bútorok és bútorkészítési technikák

A karpitosok

Rólunk

2018. november 04. - Bútormester

A kárpitosok

Szeretjük a mesterségünket, ezért létrehoztuk azt a helyet, ahol szívesen alkotunk, kárpitozunk együtt.

Műhelyünk 2018-ban alakult, régi álmunk valósult így meg. Családokkal és barátokkal hoztuk létre a teret, ahol tevékenykedünk. 20 éve foglalkozunk bútorokkal, több éven keresztül dolgoztunk együtt különböző helyeken, tanítottuk fiatalokat a szakma fortélyaira.

Szeretünk alkotni, újat készíteni.
Régi és antik darabok felújítását, újabb darabok felfrissítését vállaljuk.

 

Szeretünk kirándulni, családjainkkal a szabadban időt tölteni. Mi is tenni akarunk azért, hogy egy élhető környezetben nőjenek fel gyermekeink. Ezért a zero waste jegyében igyekszünk menteni a mások számára megunt foteleket, székeket, kanapékat. Nagy izgalommal tölt el bennünket 1-1 ilyen régi-új darab tervezése, kivitelezése.
Mentsük meg együtt ezeket a szép régi bútorokat, tegyünk együtt lépéseket a fenntartható jövőért!

40 éves szakértelemmel, kollégánk a hagyományos kárpitozás egyik nagy mesterembere. Bátran rábízhatja idejétmúlt kanapéját, fotelét, székeit!

Egy fotel, egy szék sokszor meghatározó része a fa. Nekünk is fontos, hogy a bútorok ezen darabjai is hozzáértő kezek közé kerüljenek, ezért ápolunk kapcsolatot asztalosokkal is. Amíg ők elvégzik a fával a munkát, mi kárpitozunk.

 

Gazdag szövetválasztékunkból szemezgethet, egészen az alap színektől a különleges mintásokig vagy magas minőségű kárpitokig, bőrökig. Válasszon otthonához illő hangulatot!

Elkészítünk új kárpitbútorokat nappalijába vagy hálószobájába. Kanapéját, heverőjét, foteleit, franciaágyát egyéni gondolatai alapján.
Kárpitozunk akár ajtót és falakat. Bátran foglalkozunk még ettermek, pubok, bisztrók bútorainak áthúzásával, elkészítésével. Kávéházi, szállodai berendezések kivitelezéset is vállaljuk.

 

Szeretjük a kihívásokat, egyedi elképzeléseket is szívesen megvalósítunk.
Kisebb munkákat helyszínen is szívesen elvégzünk. Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

Várjuk megkeresését!

A KÁRPITOSOK

A bejegyzés trackback címe:

https://akarpitosok.blog.hu/api/trackback/id/tr7114353139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása